Hoppa till sidans innehåll

Gratis hjälp med matte 1-3

27 APR 2021 09:36
Nu kan medlemmar i BTK Scania få gratis tillgång till onlineverktyg för matte 1-3
  • Skapad: 27 APR 2021 09:36

Gratis mattehjälp från Allakando läxhjälp

Det är vanligt att elever känner sig oroliga inför slutproven i matematik 1-3 då matte oftast anses vara ett av de svåraste ämnet i skolan. Tillsammans med Sveriges största företag inom läxhjälp, Allakando har vi gjort det möjligt att alla våra medlemmar får gratis tillgång till deras populära digitala matteverktyg som hjälpt tusentals elever att höja sina betyg i matematik!

 

Deras onlinekurs har ett ordinarie pris på 1995 kronor men erbjuds nu gratis till BTK Scanias alla medlemmar. Det digitala verktyget som ger mattehjälp är utformat för att hjälpa elever att lära sig så mycket som möjligt på rekordtid!

Så fungerar Allakando läxhjälp digitala verktyg för mattehjälp

Kursen innehåller en mängd material för att förbereda elever inför slutproven. Du börjar med att själv sätta vilket betyg du siktar på, allt från E-A. Plattformen tar därefter fram anpassade uppgifter som är noggrant utvalda utefter din egen målsättning. Till alla matteuppgifter följer det även med lösningar som är grundligt förklarade steg för steg.

 

Under tiden som du räknar och klurar på dina tal visar deras betygsprognos vilket betyg du ligger på just nu och vad du bör fokusera på för att nå det betyg du satt! Du får även tillgång till enkla sammanfattningar som går igenom mattekursens alla delar. Det tillkommer även smarta tips och trix om hur du ska tänka kring problemlösning. Även pedagogiska videos som ger dig kompletta repetitioner finns att tillgå.

 

Allakando läxhjälp vill ge elever bästa möjliga förberedelse inför de kommande slutproven. Med deras provismulation som ingår i verktyget, får du möjlighet att uppleva en verklighetstrogen provsituation. Här kan du räkna och lösa uppgifter under tidspress, precis som ett riktigt matteprov! 

 

Hela onlinekursen från Allakando läxhjälp fungerar lite som en privat mattelärare online som är personligt anpassad efter dina egna målsättningar och behov! Allt detta och mycket mer ingår i verktyget för mattehjälp från Allakando läxhjälp!

Så får du tillgång till Allakando läxhjälps onlinekurs

Det är väldigt enkelt att komma igång med deras framgångsrika matteverktyg. Om du vill, kan du läsa mer om deras onlinekurs här. För att få tillgång till vårt exklusiva erbjudande klickar du på den här länken. Du börjar med att fylla i vilken mattekurs du vill få hjälp med –matematik 1, matematik, 2 eller matematik 3. Sedan fyller du i föreningens unika kod som du kommer få på mail. Kontakta kansliet på This is a mailto link så får du koden. Nu är du redo för att tackla matten! Lycka till!

Skribent: Kerstin Nilsson
E-post: This is a mailto link

Registrera Ert spelkort hos

Svenska Spel så ni kan stötta

BTK Scania.

___________________

Några av våra sponsorer:

Logo färg + sv Lahem

Se alla våra sponsorer här

______________________________

När du ändå handlar på nätet -

handla här och stöd BTK Scania!

 

        logga ponsorhuset_150x56

__________________________

 

 

Postadress:
BTK Scania - Bordtennis
Varggatan 17
26144 Landskrona

Besöksadress:
Varggatan 17
26144 Landskrona

Kontakt:
Tel: 0761636474
E-post: This is a mailto link

Se all info