Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Fyra av Sveriges åtta EM-spelare i spanska Alicante går in i gruppspelet öppningsdagen, tisdagen 18/9. Allra först ut är Linda Bergström och Stina Källberg.
 
Den gångna helgen arrangerade Jämtland/Härjedalens BTF i samarbete med Svenska Bordtennisförbundet en tävlingsledarutbildning i Östersund.
 
I denna text kan du läsa en längre text om vad herrarnas förbundskaptener -Peter Blomquist och Peter Andersson- har att säga om diverse olika saker men lite extra om stundande EM och framtiden. Intervjun är gjord av sportchef Mikael Andersson.
 

EM i Alicante, Spanien

(2018-09-16 19:49)
På tisdag (18 september) startar Europamästerskapen i bordtennis och spelplatsen är Alicante, Spanien. Det är första gången EM spelas i Spanien men man stod i samma stad värd för Veteran-VM 2016 så erfarenheten finns där. Tävlingen spelas 18-23/9.
 
 
Den årliga domarkonferensen har anordnats i Köping med 16 deltagare inkl. ledare.
 
Inte sedan 2002 har det anordnats en elittränarkonferens av den här karaktären och det visade sig att det fanns ett behov. 27 deltagare var på plats för att prata om bordtennis på högsta nivå. Många frågor, färre svar – men det jobbas på svar!
 
När vi summerar helgens internationella begivenheter så är det omöjligt att inte lyfta Simon Söderlunds insats i Luxembourg Open (5-8/9).
 

NETU, veteraner

(2018-09-07 18:40)
Idag startade Nordeuropeiska mästerskapen för veteraner i Uppsala. Mästerskapet spelas 7-9 september i i IFU Arena. Inlägget uppdateras löpande under tävlingen.
 
Nu finns chansen att nominera till utmärkelserna Ledarskölden, Årets Arrangemang och Årets Förebild för 2017! Sista datum för nominering är 25 september.
 

China Open, Para

(2018-09-05 09:55)
I China Open (31 augusti-2 september) hade Sverige med tre herrspelare som alla lyckades väldigt bra, bäst gick det för Daniel Gustafsson som segrade i såväl singel som i lag (tillsammans med Emil Andersson).
 

Pingisligastart

(2018-09-04 11:17)
Idag (4/9) startar Pingisligan by STIGA för herrar med full omgång och fyra matcher.
 
I helgen (31/8-2/9) höll Svenska Bordtennisförbundet upptaktsträff/utvecklingskonferens i Båstad där styrelse och personal medverkade. På programmet stod presentation av ny organisation samt vilka områden som kommer prioriteras i framtiden.
 
Idag, första september, tillträder Thomas Buza, 46 år och boendes i Helsingborg, som ny generalsekreterare i Svenska Bordtennisförbundet. Nedan skriver han själv om sin passion för pingis och de områden han vill driva framöver.
 
Svenska Bordtennisförbundet är glada över att kunna meddela att STIGA Sports AB går in som Titelsponsor och bollsponsor för den svenska högstaligan Pingisligan som härmed också byter namn till ”Pingisligan by STIGA”.
 

Banner grasroten 140x140

Registrera Ert spelkort hos

Svenska Spel så ni kan stötta

BTK Scania.

_________________________

Våra största sponsorer:

Dennis

 

Hotel Öresund

 

Logo färg + sv Lahem

 

Se alla våra sponsorer här

______________________________

När du ändå handlar på nätet -

handla här och stöd BTK Scania!

 

        logga ponsorhuset_150x56

______________________________________

 

  

Postadress:
BTK Scania - Bordtennis
Varggatan 17
26144 Landskrona

Besöksadress:
Varggatan 15
26144 Landskrona

Kontakt:
Tel: 076-16 36 474
E-post: scania.btk@gmail.com

Se all info